vineri, 31 august 2012

Spike


Spike este dragonul de companie al lui Twilight.Spike este bun curajos si simpatic sa nu mai vorbim ca este amuzant.Este un prieten loial.El o place pe Rarity dinclipa cand a vzut-o prima oara.Uitati niste poze pentru Spike.


Pinkie Pie

Pinkie Pie este un ponei foarte distractiv ea organizaza tot timpul petreceri.Ea este mereu buna si nazdravana nu sta cum nu sta apa.Uitati niste poze.








FluttherShy

FluttherShy este foarte foarte timida este draguta cu animalele blanda si frumoasa ea este cel mai timid ponei din Equestria.Ea le are ca priete pe Rarity Twilight-Sparkle AppleJack RainbowDash si Pinkie Pie.Uitati niste poze pentru FluttherShy.




Rarity

Rarity este pasionata de moda ea este o stilista grozava ea se ocupa mereu cu ingrijirea parului si al corpului ei.Uitati niste poze.














Semnele poneilor

Semnele poneilor ne spun la ce se pricep poneii.Ele ne arata ce fel de ponei sunt uitati niste semne
Printesa Luna are ca semn o luna ceea ce inseamna ca ea aduce noaptea.


Printesa Celestia are ca semn un soare ceea ce inseamna ca ea aduce ziua.

RainbowDash are un nor si un fulger ceea ce inseamna ca e cea mai rapida.



AppleJack are ca semn niste mere ceea ce inseamna ca ei ii plac merele.

Twilight are ca semn o stea inseamna ca ea este desteapta.

RaibowDash







Raibow dash este cea mai rapida dintre toti pegasii.Ea a castigat concursul cel mai buna zburator.Uitati niste poze!

Applejak

Applejack  este puternica ea traieste impreuna cu ne numeroasa sa familie.Ei ii plac merele.Este mai baietoasa dar totusi este o fata.Ea are multi prieteni.Ea stie sa fac mere caramelizate placinte cu mere si prajituri cu mere.De aceea o chiam Applejack!Uitati cateva poze.















                                   

Twilight-Sparkle

Twilight are un frate tare bun.Ea este eleva Celestiei si cea mai buna prietena a ei.Twilight stie multe lucruri pentru ca citeste mult si de aceea ea stie sa faca magii.Uitati cateva poze.